Kimses pics

 

Home
Kimses Lab
Kimses MC
Kimses - all to eat
Kimses pics
France France Kim trying to find ...... 2007_0707_083956AA.jpg (261647 bytes) France abricots 2007_0707_091552AA.jpg (533037 bytes) France Olives abricots grapes 2007_0707_091520AA.jpg (542842 bytes)
  France View from hotel Auguste 2007_0707_122853AA.jpg (411464 bytes) France bug (Eghjort) 2007_0707_143840AA.jpg (189491 bytes) France toppen af det skaldede bjerg 2007_0708_095728AA.jpg (306084 bytes)
  France Church on top 2007_0708_102452AA.jpg (273761 bytes) France Chapelle 2007_0708_102500AA.jpg (264811 bytes) France derfor det skaldede bjerg 2007_0708_100045AA.jpg (237423 bytes)
    France Always a flower 1 2007_0708_101236AA.jpg (394498 bytes)  
       
Spain Spain Palamos view to the port 2007_0712_091005AA.jpg (292502 bytes) Spain La Fosca view to the medi .. 2007_0718_134750AA.jpg (316251 bytes) Spain La Fosca the beach 2007_0718_134735AA.jpg (408455 bytes)
       
France France Alsace 1 2007_0722_094950AA.jpg (304741 bytes) France Alsace 2 2007_0722_095023AA.jpg (488513 bytes)  
       
Home Home leaving 2007_0809_062323AA.jpg (205575 bytes)    
       
       
       
Rome rom_gitte_kim_IMG_2010.jpg (327813 bytes)    
Rome rom_gitte_kim_IMG_2010.jpg (327813 bytes)    
       
       
Juleaften
       
2. juledag    
       
Hørsholm    
       
Roklubben    
       
Mors Dyt  
       
Mums Risengrød til 4 personer

3½ dl. Grødris

2 ltr sødmælk

Skal koges i ca. 1 time ved lavt blus. Husk at røre rundt hver 10. minut.

Godt med kanelsukker og smørklat.

 

Denne opskrift kan bruges som grundgrød til Ris’alamande.

Når grøden er kogt og afkølet, smages til med vaniliesukker og alm. Sukker. Hakkede, smuttede (altså uden den brune skrald, koges i vand i 5 min, overhæld med koldt vand) mandler tilsættes. Smages til med flødeskum.

Hvis du bruger 2 ltr. Mælk, skal du 8 dl. Piskefløde. Men så er der også Ris’alamande til 16 voksne personer.